Proeftuin voorjaar 2024

Binnenkort start de Proeftuin weer! Een leuke, laagdrempelige cursus waarin kinderen meteen vanaf de eerste les samen muziek maken en toewerken naar een echt concert!

Na een introductie mag iedereen een fanfare instrument kiezen. Ben je benieuwd naar de saxofoon, bugel, hoorn, trompet, trombone, bariton of liever slagwerk? Er is voor ieder wat wils. Gedurende de hele periode van de Proeftuin krijgt je het gekozen instrument te leen, zodat er ook thuis geoefend kan worden. Spelenderwijs leer je de basis van noten lezen en een instrument bespelen, maar bovenal ervaar je hoe leuk het is om samen muziek te maken! De Proeftuin wordt gegeven door Henrite Rusch.

Voor wie:          kinderen uit groep 4 t/m 8

Wanneer:         iedere dinsdagmiddag van 14.15 tot 15.00 uur

                        20 februari t/m 25 juni

Waar:               IKC de Bosmark

Kosten:             €50

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Smaakt het muziek maken na de Proeftuin naar meer? Dan kan je doorstromen naar de muziekopleiding van Stichting Fanfare Talenten en/of het C-orkest van Fanfareorkest Psalm 150.

Voor vragen: jeugdzaken@psalm150.nl of bel/app 06-13638286 (Elles Klompenhouwer).

‘Mochten de kosten voor lidmaatschap van de vereniging/muziekles/proeftuin (etc) een probleem zijn, informeer dan naar de meedoenregeling van de Gemeente Aalten via https://www.aalten.nl/meedoenregeling

Aanmelden is niet meer mogelijk

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.