‘Proeftuin Psalm 150’ in het voorjaar van 2024

Deze leuke, laagdrempelige cursus is geschikt voor alle kinderen die willen ontdekken of het spelen van een instrument en samen muziek maken met andere kinderen iets voor hen is.

Na een introductie mag iedereen een fanfare instrument kiezen. Ben je benieuwd naar de saxofoon, bugel, hoorn, trompet, trombone, bariton of liever slagwerk? Er is voor ieder wat wils.
Gedurende de hele periode van de Proeftuin krijgt je het gekozen instrument te leen, zodat er ook thuis geoefend kan worden. Spelenderwijs leer je de basis van noten lezen en een instrument bespelen, maar bovenal ervaar je hoe leuk het is om samen muziek te maken!
De Proeftuin wordt gegeven door Henrite Rusch.

Voor wie:          kinderen uit groep 4 t/m 8

Wanneer:         iedere dinsdagmiddag van 14.15 tot 15.00 uur

                        20 februari t/m 25 juni

Waar:               IKC de Bosmark

Kosten:             €50

Smaakt het muziek maken na de Proeftuin naar meer? Dan kan je doorstromen naar de muziekopleiding van Stichting Fanfare Talenten en/of het C-orkest van Fanfareorkest Psalm 150.

Voor vragen: jeugdzaken@psalm150.nl of bel/app 06-13638386 (Elles Klompenhouwer).

‘Mochten de kosten voor lidmaatschap van de vereniging/muziekles/proeftuin (etc) een probleem zijn, informeer dan naar de meedoenregeling van de Gemeente Aalten via https://www.aalten.nl/meedoenregeling

Meld je aan via onderstaand contactformulier:

  Naam kind:

  Geboortedatum:

  Naam ouder:

  Straat + huisnummer:

  Woonplaats:

  e-mailadres:

  Telefoonnummer: