Steun onze vereniging

Fanfare ‘Psalm 150’ uit Dinxperlo is, zoals u misschien wel weet, al meer dan 110 jaar een actieve en bloeiende muziekvereniging, waar jong en oud met veel plezier musiceert in één van onze orkesten. Jaarlijks verzorgen wij verschillende concerten in Dinxperlo en (ver) daarbuiten, werken we mee aan activiteiten zoals Koningsdag en verzorgen we op verschillende Dinxperlose basisscholen muziekles om kinderen kennis te laten maken met (fanfare)muziek.

Wij zijn met z’n allen enorm trots op onze vereniging en investeren met veel plezier onze tijd en energie om telkens weer mooie concerten te geven waar u als publiek van kunt genieten. Met enkel enthousiasme en motivatie, kunnen wij ‘onze club’ echter niet draaiende houden. In een tijd van toenemende kosten en afnemende subsidies, is financiële ondersteuning zeer welkom.

Naast onze eigen inspanningen, zoals de jaarlijkse koek- en krentenbollenactie, onze Herfstmarkt en structurele financiële steun van sponsoren en donateurs, zijn we continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden. We maken u dan ook graag attent op de mogelijkheden die er zijn om onze vereniging een ‘financieel steuntje in de rug’ te geven.

Voor iedereen die ons jaarlijks ondersteunt en dat ook voor de komende 5 jaar of langer wil blijven doen is er een (fors) belastingvoordeel mogelijk.
Op de pagina over dit belastingvoordeel leest u hoe dit te benutten.

Vrije gift
U bent van harte welkom om onze vereniging te steunen met een vrije gift. Deze gift mag u overmaken op rekeningnummer NL29 RABO 0313 9626 34 t.n.v. Chr. Fanfarecorps PS.150.

Online aankopen doen via SponsorKliks
Door uw online aankopen via SponsorKliks te doen levert u een financiële bijdrage aan onze vereniging zonder dat het u een cent kost.

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en ‘Psalm 150’ ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar uw sponsordoel. En nogmaals, het kost jou niets extra!

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw vereniging hier direct van!

Bestel direct hier

◾Donateur
Als donateur verbindt u zich structureel aan onze vereniging door een minimale jaarlijkse bijdrage van €10,-. Als donateur krijgt u de jaarlijkse nieuwskrant thuisbezorgd en ontvangt u op vertoon van uw donateurskaart één maal per jaar korting op de toegangsprijs van ons voorjaarsconcert.

Wanneer u donateur wilt worden dan kunt u het volgende formulier invullen:Aanmeldingsformulier donateurs
Dit formulier mag u digitaal versturen naar secretariaat@psalm150.nl of per post naar het volgende adres: Beggelderveldweg 34, 7091 HM Dinxperlo. Nadat we uw aanmeldingsformulier hebben ontvangen, krijgt u van ons een schriftelijke bevestiging van uw donateurschap.

◾Club van 100
Als lid van onze ‘Club van 100’ steunt u ons door jaarlijks €100,- bij te dragen. U krijgt voor dit bedrag voor elk concert dat wij zelf organiseren een uitnodiging incl. gratis entree voor 2 personen.

Wanneer u lid van de ‘Club van 100’ wilt worden dan kunt u het volgende formulier invullen: Club van 100 toetredingsformulier. Dit formulier mag u digitaal versturen naar secretariaat@psalm150.nl of per post naar het volgende adres: Beggelderveldweg 34, 7091 HM Dinxperlo. Nadat we uw aanmeldingsformulier hebben ontvangen, krijgt u van ons een schriftelijke bevestiging van uw donateurschap.

Sponsoring
Wilt u met uw bedrijf of organisatie onze vereniging sponsoren? Er zijn diverse mogelijkheden! Neemt u gerust contact op met Holger Kuiper

Velen gingen u al voor: Onze Sponsoren

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!