Fanfareorkest Psalm 150 in Openluchttheater Valkenburg

Op zondagavond 20 mei, eerste pinksterdag, zal het A-orkestvan Fanfareorkest Psalm 150 Dinxperlo een uniek theaterconcert verzorgen in het prachtige openluchttheater in Valkenburg in samenwerking met Vocal Chord.

Vocal Chord, een Limburgs klassiek zanggezelschap, bestaat uit 4 zangers/zangeressen.
De kracht en souplesse van de 4 verschillende stemmen worden in een harmonische samenzang bij elkaar gebracht, waardoor allerlei gemoedstoestanden kunnen worden verklankt. Hierdoor krijgt het geheel een licht-klassieke, eerder trendy signatuur, maar wél met dezelfde kracht en hetzelfde uitdrukkingsvermogen.

Psalm 150 en Vocal Chord: een affiche dat garant staat voor muziek van het hoogste niveau. En voor een afwisselend programma: van Once upon a Time van Morricone tot de ouverture Dichter und Bauer van Suppé of Hallelujah van Leonard Cohen; van Bohemian Rhapsody van Queen tot Nessun Dorma of Amigos para siempre. Dat alles onder leiding van Tijmen Botma. Kortom een avond om niet te missen.

Koop snel uw tickets via https://www.openluchttheater-valkenburg.nl/ en profiteer van de vroegboekkorting! Publiek dat graag mee wil vanuit Dinxperlo kan zich opgeven voor de supportersbus: neem hiervoor contact op met Anneke Wisman via pr@psalm150.nl of 06-23442080

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.