Middagconcert Blue Lake Scrooge door B- en C-orkest

Ook het B- en C-orkest organiseren op 23 december in de middag een groot concert.De voorbereiding voor dit concert is in volle gang! Zij voeren samen met enkele toneelspelers van Toneel SIOS ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens op een moderne en muzikale manier uit. Het verhaal gaat over Scrooge; een oude en verbitterde vrek die niks geeft om anderen. Hij krijgt op Kerstavond bezoek van drie geesten die hem confronteren met zijn kille gedrag. Kunnen zij ervoor zorgen dat Scrooge verandert?

Het B-orkest speelt in het verhaal passende (kerst)muziek zoals ‘This is what it feels like’ van Armin van Buren, ‘Driving home for Christmas’ van Cris Rhea en ‘All I Want for Christmas’ van Mariah Carey. Iris van Lochem en Jesse Scholts, twee jonge en talentvolle zangleerlingen van Sandra van Reys, nemen hierbij de zang voor hun rekening.

Het concert duurt begint om 16.00 uur en duurt tot +/- 17.15 uur. Een leuk middagje uit voor het hele gezin! Kaarten kosten 5 euro per stuk.. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Heeft u een kaart voor Blue Lake Christmas in de avond? Dan ontvangt u €2,50 korting op dit middagconcert.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.